EKSPERIENCA JONË

Tek Baker Tilly Albania ne i kushtojmë vëmendje një specializimi sipas sektorit ekonomik në të gjitha shërbimet e auditimit, kontabilitetit dhe konsulencave financiare. Profesionistët tanë me eksperiencë e njohin sektorin ku ju konkuroni dhe çështjet që ju perballeni. Ne flasim gjuhen tuaj që në fillim.

SHËRBIME AUDITIMI:

 • Banka dhe institucione të tjera financiare
 • Hotele
 • Firma ndërtimi
 • Kazino dhe lojra fati
 • Shoqeri marketingu dhe marredhënie me publikun
 • Organizata jo-fitim prurëse dhe qeveritare
 • Firma kontabiliteti
 • Shoqeri transporti
 • Shoqëri prodhuese

SHËRBIME KONTABILITETI E TAKSASH:

 • Shoqëri tregtimi karburantesh
 • Institucione arsimore
 • Kazino dhe lojra fati
 • Shoqeri marketingu dhe marredhënie me publikun
 • Firma ndërtimi