SI TË NA KONTAKTONI

Për të mësuar më shumë rreth ofertave tona për shërbime dhe përvojës tonë, ju lutemi të na kontaktoni duke përdorur formën e gatshme këtu ose nëpërmjet informacionit më poshtë. Kjo është mënyra më e lehtë dhe më e drejtpërdrejtë për të na kontaktuar. Për pyetje të një karakteri të përgjithshëm ose kërkesa të cilat kërkojnë një përgjigje personale, ne do të bëjmë çdo përpjekje për t’ju përgjigjur brënda 2 ditëve punë.

 

ADRESA

Baker Tilly Albania shpk.
Rr.Themistokli Germenji, Nr.2, 
all.”Ambasador 1″, Kati 3-te,
Tirana, Albania

Tel:+355 4 2232 726

E-mail:office@bakertillyalbania.com

Dërgo e-mail

[recaptcha]